zaterdag 27 februari 2021

Babyboy or Babygirl?

 Dit keer maakte ik eerst de tekening en die gebruikte ik later op deze kaart...Zo'n kleine schattige pluizige pinguin tussen zijn/haar papa en mama. Meer uitleg heeft dat niet nodig. 







Deze kaarten ga ik insturen bij Hobbyvision # 106 Baby boy or girl

Bedankt voor jullie bezoekje.
Groetjes, Marianne


woensdag 10 februari 2021

Love is in the air

 Vlak voor Valentijnsdag mag een kaartje met een hartje natuurlijk niet ontbreken. Dus ik heb deze digi Sweetheart van The Paper Shelter ingekleurd met mijn Bruynzeel kleurpotloden uit het blik Collectors Edition. 


Vandaag start ook de nieuwe challenge op het blog "Kleuren met Potloden" en de bedoeling is dat je embossing gebruikt en zoals je ziet het ik de achterkant geëmbossed met een stencil en de hartjes en tekst is heat-embossed met rode embossingpoeder van WoW.


Challenge:
The Paper Shelter: Decorate it.

Groetjes,
Marianne.




maandag 8 februari 2021

Rory's Owl Friends

 Toen ik dit kaartje maakte, was er al weer sprake van vorst en sneeuw.  

De digi heet Rory's Owl Friends en is van Colour of love.


Ik heb haar ingekleurd met Bruynzeeltjes. 
Ik kreeg een prachtig blik Collectors Edition van Bruynzeel.
 Het is een complete set met 32 kleurpotloden, 12 metallic potloden, 18 aquarelpotloden, 4 grafietpotloden, een waterverf penseel, 2 soorten slijpers en een gum. De aquarelpotloden heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar de gewone kleurtjes en de metallic kleurpotloden heb ik gebruikt om deze digi  in te kleuren. Helaas hebben ook deze potloden geen namen of nummers, maar alle groene en bruine potloden uit het blik zijn gebruikt.


Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden en a.s. woensdag start er weer een nieuwe challenge op ons blog "Kleuren met Potloden" dus kom allemaal gezellig meedoen!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...