woensdag 21 oktober 2015

Let it snow

Wat zijn ze toch grappig en mooi, die nieuwe vogelstempels van Katzelkraft. Ik ben weer even aan de slag gegaan en wil jullie mijn laatste nieuwe kaartje laten zien. Veel van deze gebruikte materialen zijn te koop bij de webshop van CreaMiep te Assen.


Ik ben begonnen met de achtergrond te stempelen met de Tampons bloc 01 van Katzelkraft en distress inkt van Ranger. Daarop heb ik de tekststempel gebruikt van  CreaMiep Design. Ze hebben een prachtige sheet met najaars/winter/kerst teksten, die al gemount zijn, dus alleen maar uitknippen en je kunt ermee aan de slag :-) Het vogeltje is van een stempelset van Katzelkraft en heb ik ingekleurd met Promarkers. Vervolgens heb ik de stans "Snowflake Love Pendant" van Memory Box uitgestanst uit zilverpapier. Als laatste heb ik de sneeuwvlokjes gemaakt met Liquid Appliqué en alles gemat op rood en zilver papier en opgeplakt op een felgele kaart.

Wist je dat CreaMiep ook op Facebook een hele leuke site heeft waar je je eigen kaarten mag laten zien die je hebt gemaakt met de artikelen van CreaMiep, waar je inspiratie op kan doen en patronen kunt downloaden. Dus wordt even lid en kom er gezellig bij!!

Lieve creatieve groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Een prachtig vrlijk en kleurrijk kerstkaartje Marianne!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart is dit, Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke kaart Marianne....de vogel is ook zo leuk he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This looks great, love this different style for Christmas xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kaart Marianne, mooie kleuren en zeker geen standaard winter/kerstkaart, met deze warme kleuren, vind ik veel leuker.

  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kleuren heb je voor de kaart gebruikt. Erg leuk. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...