donderdag 1 oktober 2015

Dierendag scrap-creatie

Ondanks dat ik in (te)veel dingen potentiële knutselmogelijkheden zie, wat me niet altijd in dank wordt afgenomen, heb ik toch dit inpakkarton weten om te toveren in een scrapcreatie van mijn hond Mylo (een bearded collie).


Ik heb het karton eerst behandeld met Distress paint en Distress inkt van Ranger. Daarna ben ik wat spreuken, foto's en tekeningen die ik van mijn hond heb gemaakt gaan verzamelen en uitgeprint. Ik heb wat papier uit mijn eigen voorraad gebruikt. Als je mooi designerspapier zoekt zou je HIER eens kunnen gaan snuffelen in de webshop van CreaMiep.

Daarna heb ik alle dingen gerangschikt en tot slot opgeplakt op zowel de voorkant als de achterkant.


Tot slot ben ik alles een beetje aan gaan kleden met bloemetjes, stansjes, houten voorwerpjes, vlinders, strikjes, knopen en pareltjes.
Het voelt een beetje als een pocket-letter maar dan alles aan elkaar :-)  Als ik er op uitgekeken ben, gaat hij als een harmonika weer in elkaar en wordt het bewaard als een mooie herinnering aan dierendag 2015.


Allemaal een hele fijne dierendag op zondag 4 oktober!
Creatieve groetjes,

7 opmerkingen:

 1. As you might guess I love this Marianne, my favourite panels have to be the nose of the Bearded Collie and that oh so true sentiment.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw....dat heb je echt super mooi gemaakt, Marianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PRACHTIG!!!

  Jij bent een echte krak in wat je doet!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit is een geweldig leuke kaart geworden. Ik heb ook een heleboel kaarten terug gekeken. Wat staan er veel leuke en mooie kaarten op je blog. Ik was zelf een poos niet op de blog, soms wel even gekeken maar kon dan geen berichtjes achterlaten. Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...