dinsdag 7 september 2010

Challenge gewonnen en Award gekregen!

Gisteren was het een hele leuke verrassing dat ik vermeld werd als winnares op men's cards world Challenge Blog. Wie had dat gedacht... ik ben nog maar een klein maandje bezig met bloggen en meteen al in de prijzen gevallen. Bedankt allemaal van  het team. Het is zeker een stimulans om meer kaarten te gaan maken.
En als het even kan ben ik er bij de volgende challenge weer bij!!

Later op de avond mocht ik een award ontvangen: Nou, dat zei me dus nog niets, dus ik even gesnuffeld op andere blogs en inmiddels is het me wat duidelijker geworden. De bedoeling is dat je verteld waarom je met een blog bent begonnen en de award verder geeft aan 10 sites die je zelf fantastisch vind.De reden: Ik had al enkele blogs in mijn favorietenlijstje staan, maar kon nooit een reactie geven, want ik had geen googleID. Dus besloot ik een blog te maken, in de eerste plaats om te kunnen reageren en om ook een beetje bij te blijven op nieuwere ontwikkelingen op internet. Zo gaat Hyves, Facebook en Twitter ook mijn petje te boven. Dus ik maak een blog voor mijn kaartjes en krijg zo verschrikkelijk veel leuke reacties van iedereen, dat het gewoon verslavend werkt; want wie krijgt nu niet graag een complimentje voor iets wat je maakt.
Dus voorlopig ben je nog niet van me af!!!

Nou wordt het dus heel moeilijk.... Ik heb al zoveel blogs die ik volg en om daar uit te kiezen.... En het is nog een momentopname ook, want als je pas een maandje volgt wat er allemaal nieuw op jullie blog verschijnt, dan heb je geen echt goed overzicht. Veel zijn er nog op vakantie en hebben dus hun blog niet veel bijgehouden.
Maar vooruit.... ik zal een poging wagen. Voor degene die niet vernoemd zijn: ik MAG er MAAR 10 noemen, maar ik vind jullie blogs ook zeker de moeite waard om te blijven volgen.

Op dit moment kijk ik graag en vaak naar de volgende blogs:
http://kaartenboetiek.blogspot.com/
http://mypreciousonequilting.blogspot.com/  (want ik maak zelf ook beren, alleen niet zo'n mooie als Chrissie)
http://annettescreafarm.blogspot.com/
http://stampinupnicole.blogspot.com/
http://rietsblog.blogspot.com/
http://stampingmathilda.blogspot.com/
http://martinas-stempel-gewerkel.blogspot.com/
http://peetjes-freubelsite.blogspot.com/
http://3dkaartenenjuwelen.blogspot.com/
Ohhhh dit is echt heel moeilijk...
http://menscardsworld.blogspot.com/

2 opmerkingen:

  1. helemaal leuk zeg, net aan het bloggen en nu al een award, kroon op je werk zeg ik maar. Ik heb gelijk maar even op je blog gesnuffeld en wat heb ik een mooie creaties gezien zeg, dit blijf ik volgen :-)...Bedankt dat je me hebt verblijd met deze award....Liefs Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficet met je award!
    Dank je dat je het door heeft aan mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...